Övriga konton för placeringar

Helhetslösningar för ditt lantbruk

Vi vill göra det lättare för dig att sköta din skog och ditt lantbruk. Vi erbjuder smidiga tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till din verksamhet. Vi kan lantbruk och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dina bank- och försäkringsbehov.

Konton för skogsbrukare

Skogskonto

För dig som avverkat skog och vill jämna ut dina skogsinkomster

Spara med fast eller rörlig ränta och fördela dina intäkter över tio år. 

Skogskonto

Skogsskadekonto

För dig som har drabbats av skador på din skog

Placera din försäkringsersättning på ett skogsskadekonto med fast eller rörlig ränta. Fördela intäkten över flera år till en förmånlig ränta. 


Få ut mer av dina investeringar

Här hittar du kontotyper där du kan spara i olika typer av värdepapper. De skiljer sig från vanliga placeringskonton i och med att kurserna kan stiga och sjunka. Risken ökar, men också möjligheten till en högre avkastning.

Kapitalförsäkring

Slipp deklarera uttag och kapitalvinstskatt

Sparande i kapitalförsäkring passar för dig som vill ha ett långsiktigt målsparande för dig eller dina närstående.

En sparform som är bra om du vill vara säker på att en viss person ska få ut pengar vid en viss tidpunkt.

Fondkonto

Det är enkelt att spara och hantera ditt sparande i fonder

Genom att spara i fonder placerar du dina pengar i en samling värdepapper som kan vara aktier eller obligationer. Du har snabb tillgång till dina pengar genom att hantera och sälja dina fonder, nästan precis som ett vanligt bankkonto.

Aktiedepå

Köp och sälj aktier enkelt på internet

Med ett aktiedepåkonto får du enkelt en överblick och möjligheten att handla med aktier, obligationer och strukturerade placeringar. Pengar kopplade till ditt aktiedepåkonto finns alltid tillgängliga för handel och uttag.


Placeringar utan risk

Placeringskonto

Spara tryggt med fria uttag

Med Placeringskonto får du ränta från första kronan och helt fria uttag. Kontot kan öppnas av dig som är företagare. Kontot är en bra placering för din ekonomiska buffert.

Placeringskonto för företag

Fasträntekonto

Spara under bestämd tid med hög ränta

Fasträntekonto är till för dig som vill spara pengar under en förutbestämd tid. Räntan är fast under spartiden, vilket gör att du vet exakt hur mycket pengar du kommer att få.