Guldkund Företag

Som Guldkund får du hela företagets försäkringsbehov samlat på ett ställe och samtidigt bättre koll på tryggheten. Smart, eller hur? Då slipper du göra fler krångliga val i vardagen och får tid över till annat.

Låt oss ge dig Guldkänsla

En del företagare säger att det är känslan av koll när företagets försäkringar är samlade på ett ställe. Andra pekar på pengarna de sparar. Ytterligare någon pratar om känslan av personlig kontakt och engagemang. Det vi ser hos våra kunder är bredare leenden, lugnare steg och till och med lägre puls.

Vill du veta mer om Guldkund för företagare eller vill du ha hjälp att bli Guldkund? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Som Guldkund får du

Du får 40 procent rabatt på din privata boendeförsäkring, om du är ägare till minst 33% eller VD i företaget. Den kan kombineras med andra rabatter på boendeförsäkringar hos oss.

Du får 40 procent rabatt på MER-försäkringen på företagets fordonsförsäkring.

MER-försäkring (pdf)

Du får 40 procent rabatt på grundsjälvrisken på företagsförsäkringen. Gäller 1 gång per år vid ersättningsbar skada.

Du får 400 kr rabatt på skadeförebyggande produkter som vi säljer på våra kontor. Till exempel brandsläckare, reflexvästar och vattenläckagevarnare.

 
 

Då och då skickar vi mejl till våra Guldkunder med biljetter till olika aktiviteter eller andra överraskningar. Allt för att du ska få lite extra guldkänsla.