E-bokföring

Gör bokföringsarbetet enklare med e-bokföring

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Vi erbjuder smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Bergslagen

Om e-bokföring

Koppla ihop ditt företagskonto hos oss med bokföringen

Grundidén med e-bokföring är att göra merparten av bokföringsarbetet automatiserat genom att koppla ihop ditt företagskonto hos oss med bokföringen.

SpeedLedger och Länsförsäkringar

SpeedLedger e-bokföring är bokföringsprogrammet som återvinner information från din bank, och du slipper mata in information som redan finns hos banken. Transaktionerna som finns i bokföringen återspeglas direkt eller indirekt på bankkontot i de flesta företag. Genom att koppla ihop bokföring och bank försvinner cirka 60-80 procent av arbetet.

Länsförsäkringar ansvarar för dina konton och SpeedLedger ansvarar för e-bokföringen.Vad innebär e-bokföring för dig

E-bokföring skiljer sig jämfört med ett traditionellt bokföringsprogram

  • Allt underlag hämtas från ditt bankkonto. Det gör att du slipper manuellt inmatningsarbete och aldrig missar en händelse.
  • Du sparar tid genom smarta bokföringsförslag direkt i programmet, du får färdiga förslag som du godkänner.
  • Du kan själv bestämma om andra ska kunna ta del av bokföringen. Arbetet kan enkelt fördelas mellan flera personer. Lägg till samarbetspartners eller redovisningskonsult utan kostnad.
  • Fri bokföringsrådgivning ingår alltid. SpeedLedger svarar på frågor som rör din löpande bokföring.
  • Du få hjälp att komma igång med tjänsten.
  • I e-bokföring sköter SpeedLedger all säkerhetskopiering och programuppdatering helt automatiskt. Din bokföring lagras i sju år, enligt bokföringslagen. Brand, stöld eller datahaveri påverkar inte bokföringen.
  • Komplettera med fakturering och kundreskontra, offerter, fakturor, kund och artikelregister mm. Faktureringen jobbar perfekt ihop med bokföringen.

Är du intresserad av e-bokföring kontakta oss gärna.