Öka vuxennärvaron

Vuxennärvaro är en viktig beståndsdel i att skapa trygga och inkluderande samhällen. Vi är med och bidrar till det här på många olika sätt. Genom att stötta nattvandring, genom att samarbeta med över 100 idrottsföreningar och genom att uppmärksamma projekt i samma anda.

Vuxennärvaro behöver inte innebära fysisk kontakt. Lika viktigt är att barn och unga har någon att vända sig till när livet känns extra tufft. Därför samarbetar vi till exempel med Bris. Läs mer om vårt arbete nedan.

Stipendium till Schysst kompis

I samarbete med Ung i Mark och Mingla i Mark arbetar vi med vuxennärvaro genom alkohol- och drogfri skolavslutning. En tävling som leder till körkort. Vi delar också ut ett stipendium till en schysst kompis och förebild.

Prata med en kurator hos Bris

Du som är under 18 år kan ringa till Bris för att få prata med en kurator om det du funderar mycket på eller det du behöver hjälp med. Numret är 116 111. Telefonen är öppen 14-21 alla dagar. Det är gratis och du är självklart anonym om du vill!

Trygghetsträffar

Vi bjuder regelbundet in till våra trygghetsträffar "Det brinner!" och "Stoppa tjuven". Håll utkik efter en inbjudan på just din ort!

Mind

Mind kämpar för att förhindra självmord och att förebygga psykisk ohälsa.