Om återbäring

Du är inte bara kund hos Länsförsäkringar - du är också ägare! När vi har lyckats skapa ett positivt resultat utöver det som ska återinvesteras i verksamheten, kan vi ge återbäring till dig som kund.

Illustration av återbäring för försäkringskunder.

Det här är återbäring

Att du som kund kan få återbäring är en del av hur det fungerar i ett lokalt, kundägtförsäkringsbolag. Återbäring är i praktiken en återbetalning av en del av den premie som du som kund har betalat för dina sakförsäkringar.

Vi är Länsförsäkringar

Vi som arbetar på Länsförsäkringar bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta.

När andra vill vara allt för alla, vill vi vara bäst här. På vår hemmaplan.

Läs mer om oss

Illustration av Sveriges landskap.

Vårt samhällsengagemang

För oss är länet, människorna och företagen, det viktigaste som finns. Tillsammans delar vi kärleken till det som är hemma. Därför bidrar vi till det som utvecklar, stärker och engagerar i vårt län.

Våra engagemang

Utbetalningar från oss

Registrera ditt kontonummer och välj till vilket konto du vill ha utbetalningar från oss. Du kan göra det via Mina Sidor, eller i vår app. Om du inte hittar, kan du följa våra enkla guider.

Guide för appen

Guide för Mina Sidor

Frågor och svar om återbäring