Återbäring

Informationen gäller för Länsförsäkringar Älvsborg

Försäkra dig om att få återbäringen på ditt konto

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att våra kunder får dela på vinsten när det går bra för bolaget, och vi kan med glädje konstatera att våra försäkringskunder kommer att få återbäring 2018! Utbetalningen sker under hösten och för att du ska kunna få pengarna på ett smidigt sätt behöver vi veta på vilket konto du vill ha pengarna. 

För att du som kund ska få bäst användning för pengarna kommer återbäringen som en utbetalning, istället för som en rabatt på din försäkringspremie. För att den ska hamna direkt på ditt konto utan extra avgifter för dig, krävs det att du loggar in hos oss och uppger vilket konto du vill att vi sätter in pengarna på. Du använder BankID eller mobilt BankID för signera och vi garanterar att dina uppgifter är säkra hos oss.

Om du redan har ett kontonummer registrerat och vill ändra detta, gör du det på samma sida. Notera att du inte kan registrera konto via mobilappen, utan enbart via vår webbplats. Du måste ha BankID/Mobilt BankID för att registrera konto digitalt.

Även företags- och lantbrukskunder kan registrera ett konto för återbäring, om man har en enskild firma. Då sker registreringen på samma sätt som för privatpersoner. När det gäller övriga bolagsformer kommer vi att hämta kontoinformationen från Bankgirocentralen.

Så här gör du:

  1. Klicka på den blå knappen uppe till höger på lansforsakringar.se/alvsborg. 
  2. Logga in med ditt BankID (ej PIN-kod eller säkerhetsdosan).
  3. Välj Inställningar i menyn med ditt namn till höger längst upp.
  4. Klicka på Ändra inställningar och Utbetalning.
  5. Fyll i det kontonummer där du vill få pengarna insatta.
  6. Klicka på Fortsätt.
  7. Bekräfta ditt val genom att klicka på Skicka.
  8. Gå in på Kunduppgifter och säkerställ att vi har rätt e-postadress och mobilnummer till dig.
  9. Kontrollera allt och klicka på Spara − klart!

Har du frågor eller behöver du hjälp? Mejla oss på aterbaring@lansforsakringar.se, ring eller kom in till något av våra kontor. Du hittar kontaktuppgifter och adresser genom att klicka på knappen nedan.