Erbjudanden

Bli kund hos oss

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Spara till stora och små drömmar

Sparar du till en cykel, semesterresan, en båt eller ett nytt boende? Oftast är det lättare och roligare att spara till ett konkret mål. I vår prisbelönta app hittar du tjänsten Sparnavigatorn som vägleder dig till ett effektivare sparande och du får hjälp att nå din dröm.

Läs mer om Sparnavigatorn
  • Prisbelönt internetbank och mobilapp
  • Vi är kundägda
  • Samla mer så får du rabatt
Informationen gäller för Länsförsäkringar Västerbotten

Som Pluskund får du mest rabatt

Bli Pluskund och få rabatten att växa!

Byt till Länsförsäkringar Bank och få upp till 25 % rabatt på dina försäkringar. Om du har ditt boende försäkrat hos oss och flyttar din vardagsekonomi till Länsförsäkringar Bank blir du Pluskund. Redan där har du 15 % rabatt. Och ju fler försäkringar, desto större rabatt. Som Pluskund får du dessutom:

  • 15-25% rabatt på försäkringar hos oss
  • Kreditkort utan årsavgift
  • Aktiedepåkonto utan avgift

Läs mer om vårt Pluskundserbjudande

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med din vardagsekonomi - vi kallar det Bekväma vardagen


Aktuella erbjudanden

Installationsbidrag för vattenfelsbrytare

Installera en vattenfelsbrytare och du får ett installationsbidrag på 2 000 kr. Dessutom lämnar vi 10 % rabatt på försäkringspremien. En förutsättning för att bidraget ska betalas ut är att installationen måste vara fackmannamässigt utförd och att du har din bostad försäkrad hos oss.

En tryggare vardag med förmånligt larmpaket

Är du kund hos Länsförsäkringar Västerbotten erbjuder Verisure en larmlösning anpassad för just dina behov. Du får dessutom 1 000 kr i rabatt på larmet. Är du Pluskund är rabatten 2 000 kr. Utöver rabatten får du 10 % rabatt på din boendeförsäkring hos oss.

Är du mellan 18 och 27?

Hos oss får du kostnadsfritt bankkort (VISA) tills du fyller 28 år. Läs mer om våra tjänster och erbjudanden för dig under 27.