Erbjudanden

Sätt guldkant på tillvaron

Guldkunder får förutom rabatter på försäkringar, många andra förmåner. Här kan du se vilka förmåner du kan få.

Vill du bo säkrare?

Vi har erbjudanden till dig som vill installera larm i din villa och till dig som är medlem i en förening som arbetar med Grannsamverkan.

  • Prisbelönt internetbank och mobilapp
  • Vi är kundägda
  • Samla mer så får du rabatt
Informationen gäller för Länsförsäkringar Södermanland

Samla mer så får du rabatt - bli Guldkund

Samla försäkringar och vardagsekonomi hos oss och få rabatt

Mamma med sitt barn som sitter vid bordet och pysslar

Vårt bonussystem är indelat i tre kategorier och är beroende av hur mycket engagemang du har hos oss - ju fler produkter du har hos oss, desto fler möjligheter till att få större rabatt. Som Guldkund får du 15 % rabatt, som Silverkund 10 % och som Bronskund 5 % rabatt. Vill du veta mer?

Förmåner för Guldkunder

Glad familj som är mitt uppe i ett spel.

Vi månar om alla våra kunder och speciellt dig som Guldkund. Vi vill ge dig det lilla extra – lite guldkant på tillvaron – eftersom du gett oss ditt förtroende med dina engagemang. Vad sägs om bankkort, telefon- och internetbank, aktiedepå kostnadsfritt bara för att nämna några.


Aktuella erbjudanden

Grannsamverkan

En varningstriangel med en bruten kofot i. Texten i bilden: Samverkan mot brott.
Har du din villa försäkrad hos oss? I så fall får du 15 % rabatt på lösöret om du är medlem i en grannsamverkansförening. 

Rabatt på larmpaket till din villa

En bild över vad larmpaketet innehåller

Vi har i samarbete med Verisure tagit fram ett larmpaket till ett förmånligt pris för dig som är kund hos Länsförsäkringar Södermanland. Larmpaketet heter Verisure och är extremt pålitligt genom hela larmkedjan och utbyggbart med framtida tekniska lösningar.

Rabatt på stöldskyddet SmartWater MärkDNA

SmartWater MärkDNA på stöldbegärligt gods är den nya metoden som avskräcker tjuvarna. I samarbete med SmartWater Sverige erbjuder vi våra kunder 30 % rabatt på produkten.