Hemmaplan

Hemmaplan

Hemmaplan är en tidning från Länsförsäkringar Skaraborg som delas ut till villahushåll i Skaraborg fyra gånger per år. I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag. Som lokalt företag med skaraborgarna som enda intressenter vill vi också använda Hemmaplan som ett sätt att sprida den stolthet över Skaraborg som vi själva känner.

Det finns flera olika versioner av vår tidning Hemmaplan. Klicka här för att läsa Företagsversionen eller  Lantbruksversionen.

Senaste numret

Aktuellt nummer

Nr 1 - Februari 2017

Pulka på sportlovet

I detta nummer kan du bland annat läsa om hur försäkringen gäller på sportlovet och varför vi forskar för framtiden. Dessutom kan du också läsa lite om vårt kommande 175-årsjubileum.

Till höger an du ladda ner tidningen om du inte fått den i brevlådan.

Lös vårt kryss och vinn fina priser

Nr 1 - Februari 2017

Svara rätt och var med i vår utlottning. Vi lottar ut fyra förstavinster och fyra andravinster. 1:a priset är ett handduksset från Kosta Linnewäferi, och 2:a priset är en Travel-/sportbag i vattentät PVC.

Sista dag för att lämna in svaret på Krysset nr 1/2017 är passerat, men det kommer snart ett nytt numer av Hemmaplan.

Vinnare i Krysset

Nr 4 - November 2016

1:a pris

- Helena Höglund, Mariestad
- Helge Svantesson, Vara 
- Eva Blom, Skövde 
- Bengt Andersson, Tidaholm

2:a pris

- Anita Gustavsson, Mariestad
- Britta Tranberg, Skara 
- Doris Hed, Skövde 
- Erik Ljus, Falköping

Grattis! Vi kontaktat vinnarna personligen.

Tidigare nummer

I arkivet nedan har vi samlat tidigare nummer av kundtidningen Hemmaplan. Vi har här sparat Skövde-upplagan. Önskar du en annan edition kan du skicka din epostadress till info@LFskaraborg.se så skickar vi denna. 

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skaraborg