Erbjudanden

Bli kund hos oss

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Kontakta oss

Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Skaraborg

Så här blir du guldkund

Bli Guldkund

Låt oss ta hand om dina banktjänster och försäkringar så belönar vi dig genom vår kundbonus. Ju mer förtroende du visar oss, desto högre kundbonus får du. Allt utgår från din boendeförsäkring, därefter kan du bli Bronskund, Silverkund eller Guldkund.

Räkna ut hur mycket du sparar som Guldkund.

Låt oss ta hand om dina banktjänster och försäkringar, ju mer du samlar desto mer sparar du. Du får 20 procents rabatt på dina försäkringar. Plus förmåner. Räkna ut hur mycket du sparar i vår Guldkundssnurra.

20%

Guldkund

 

Du får

  • 20 procent rabatt på hushållets privata försäkringar
  • Förmåner 

 

Om du har

  • Boendeförsäkring
  • Bekväma Vardagen och ett sparande på 500 kr i månaden alternativt 200.000 kr i sparat kapital hos oss. Bekväma vardagen betyder att du byter bank och flyttar din ekonomi till oss.

Vad sparar jag som Guldkund

7%

Silverkund

 

Du får

  • 7 procent rabatt på hushållets privata försäkringar

 

Om du har

  • Boendeförsäkring
  • Bekväma Vardagen eller ett sparande på 500 kr i månaden alternativt 200.000 kr i sparat kapital hos oss. Bekväma vardagen betyder att du byter bank och flyttar din ekonomi till oss.
4%

Bronskund

 

Du får

  • 4 procent rabatt på hushållets privata försäkringar

 

Om du har

  • Boendeförsäkring
  • Ytterligare en privat försäkring

Aktuella erbjudanden

DNA-märkning

DNA-märkning på stöldbegärligt gods är den nya enkla effektiva stöldskyddet som avskräcker tjuvarna.

Ungdomspaket

Har du ett eget boende så behöver du också en egen försäkring. Med Ung Hem får du både en Hem- och en Allriskförsäkring för bara 49 kr per månad. Inte nog med din billiga försäkring. Är du under 25 år får du konto och bankkort utan kostnad hos oss.

Babyskydd & bilbarnstolar

Tillsammans med NTF Skaraborg löser vi på Länsförsäkringar Skaraborg familjens hela behov av bilstolar till barnen - och på köpet hjälper vi dig också att spara pengar.

Innan ambulansen kommer

Första hjälpen-kurser

Barn får plåster

"Innan ambulansen kommer" är en första hjälpen-kurs med inriktning på barn. Kursen vänder sig framförallt till föräldrar eller andra som arbetar eller har med barn att göra.

Juridiska tjänster

Vi kan erbjuda dig en mängd olika juridiska tjänster som bland annat juridisk rådgivning kring samboavtal, äktenskapsförord, bodelning, testamenten och bouppteckningar.

Larm

Länsförsäkringar Skaraborg har i samarbete med Verisure tagit fram ett trygghetspaket som ökar hela familjens säkerhet till ett specialpris för Länsförsäkringars kunder.

Köp säkerhetsprodukter av oss

Nu säljer vi säkerhetsprodukter på alla våra kontor. Här kan du köpa brandvarnare, brandsläckare, förbandskuddar och cykelhjälmar med mera. Allt till mycket förmånliga priser. Välkommen in !

Kundtidning Hemmaplan

Vi bryr oss om Skaraborg

I Hemmaplan delar vi med oss av tips och nyheter, men framför allt berättar vi berättelsen om vad det innebär att vara kund i vårt kundägda företag.