Om Länsförsäkringar Göinge-KristianstadPress och mediaKarriärLänsförsäkringsgruppenFinansielltMiljöIn EnglishKontakta oss 
Kontakta oss
Telefon:
044-19 62 00, 0451-489 00, 0456-64 74 00

Välkommen till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad - vi finns nära 

Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast? Vi som jobbar på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder, enligt undersökningarna.

 

Du äger oss
Är du kund hos Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Blir det pengar över, går de till dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänkta premier.

 

Allt för din ekonomiska trygghet
Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

 

Henrietta Hansson, VDFölj oss på facebook
Det är lätt att byta bank - Vi hjälper dig