Om Länsförsäkringar BergslagenPress och mediaKarriärLänsförsäkringsgruppenFinansielltMiljöIn EnglishKontakta oss 
Om Länsförsäkringar Bergslagen

Vi finns nära dig! 

Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast?
Vi som jobbar på Länsförsäkringar Bergslagen bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder, enligt undersökningarna*.

Du äger oss
Är du kund hos Länsförsäkringar Bergslagen är du också delägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och hög servicegrad. Blir det pengar över går de till dig som kund och delägare antingen i form av återbäring, sänkta premier eller annan kundnytta.
 
Allt för din ekonomiska trygghet
Länsförsäkringar Bergslagen är idag ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

 

Vi vill leva nära våra kunder och skapa trygghet genom livets alla skeden. Vill du veta mer om oss eller har frågor tveka inte att ta kontakt med oss.

(*Svenskt Kvalitets Index 2013)


Bli Guldkund