Bekväma vardagen

Enkelt, smart och prisvärt

Allt du behöver för att sköta din ekonomi

Förenkla vardagen och få mer tid till annat

Här hittar du möjligheterna för en bekväm vardag med smarta lösningar för din ekonomi.

Det är enkelt att byta bank

Vi hjälper dig med hela flytten. Kontakta oss så hittar vi de bästa lösningarna för dig. Välkommen till banken med Sveriges mest nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2015.

Informationen gäller för Länsförsäkringar

Om Bekväma vardagen

Förenkla din vardagsekonomi

Med Bekväma vardagen får du allt du behöver för att sköta din ekonomi enkelt och bekvämt. Du sätter in din lön på privatkontot, gör dina inköp med bankkortet, betalar dina räkningar och gör överföringar direkt i mobilen eller i internetbanken. 

I mobilappen tar du också enkelt fram saldot - du behöver inte ens vara inloggad. I appen finns även funktionen Månadskollen, där får du överblick av dina utgifter och inköp för att se var dina pengar tar vägen varje månad.

Till sparkontot kopplar du enkelt ett månadssparande för att exempelvis bygga upp en buffert.

Du får full koll på ekonomin – en bekväm vardag helt enkelt.

Nyheter gällande Bekväma vardagen

För att vi ska kunna fortsätta vara i framkant när det gäller utveckling av digitala tjänster och säkra betalningar, och för att möta ökade kostnader för korthantering, kommer vi från och med den 1 januari 2017 ta betalt för vardagstjänsterna, samlade i "Bekväma vardagen", av alla våra helkunder.

Årsavgiften är 275 kronor fr o m 2017 och kommer dras automatiskt från kontot.

Insättningsgaranti

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med belopp som motsvarar högst 950 000 kronor. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

Utöver beloppet om 950 000 kronor kan insättare få ersättning för vissa särskilt angivna händelser, t.ex. försäljning av privatbostad, avgångsvederlag, försäkringsersättning med högst 5 miljoner kronor.

Villkor

Viktig information om Bekväma vardagen


Här har vi samlat information för dig som vill fördjupa dig i vårt koncept Bekväma vardagen

Kontakta oss om du har frågor