Reseförsäkring

Informationen gäller för Välj annat länsförsäkringsbolag

Kort om reseförsäkring

Allt om reseförsäkring på ett ställe

Ett bra skydd är viktigt när du är ute och reser i världen. I din hemförsäkring ingår ett reseskydd som ger dig en bra grund. Här berättar vi mer om vad som ingår och vilka tillägg du kan behöva. Här finns också råd och tips som kan vara bra inför din utlandsresa.

Trevlig resa!

Reseförsäkring

Snabbguide - vilket reseskydd passar dig?

Hur länge ska du vara utomlands?
Vill du att försäkringen täcker avbeställningsskydd och ersättningsresa om du blir sjuk?
Vad ska du göra utomlands?

Mer om reseförsäkring

Reseskydd

Automatiskt skydd för dig med hemförsäkring

Reseförsäkring

Har du en hemförsäkring hos oss så ingår det ett grundläggande reseskydd för dig och din familj som täcker resor i hela världen under resans första 45 dagar.

Utökat reseskydd

Extra trygghet under resan

Utökat reseskydd

En tilläggsförsäkring som ger ett mer omfattande skydd än den som ingår i din hemförsäkring. Här ingår bland annat ett avbeställningsskydd och ersättning om du blir försenad på resan. 

Vid längre utlandsvistelse

Utökat reseskydd för en längre tid

Längre utlandsvistelse

Vid en längre utlandsvistelse för exempelvis studier eller arbete räcker inte det skydd du har i din hemförsäkring. Här hittar du en försäkringslösning som är anpassad efter dina behov.

Råd vid resa

Allt du behöver veta inför- och under resan

Råd vid resa kompass

Här hittar du praktiska tips inför din resa, allt om bilsemestern och hur du beställer resekort. Här finns också viktig information om var du kan vända dig om du drabbas av skada eller sjukdom i utlandet. 

Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

På dina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din och ditt företags ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

Mer om att vara kund hos oss

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten. 

Mer om skadeanmälan

Råd och tips för att förebygga skador

Varje år inträffar tusentals skador i svenska hem. Många av dem hade kunnat undvikas med enkla förebyggande åtgärder. Du kan undvika skador och bekymmer genom att följa våra råd och tips. 

Även om försäkringar är till för att hjälpa till när olyckan är framme så innebär en brand eller en vattenskada förstås bekymmer för den som drabbas. Därför är varje skada som vi tillsammans kan undvika en framgång.

Förebygga skador