Erbjudanden

Bli kund hos oss

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Spara till stora och små drömmar

Sparar du till en cykel, semesterresan, en båt eller ett nytt boende? Oftast är det lättare och roligare att spara till ett konkret mål. I vår prisbelönta app hittar du tjänsten Sparnavigatorn som vägleder dig till ett effektivare sparande och du får hjälp att nå din dröm.

Läs mer om Sparnavigatorn
  • Prisbelönt internetbank och mobilapp
  • Vi är kundägda
  • Samla mer så får du rabatt
Informationen gäller för Länsförsäkringar Kalmar län

Bli förmånskund hos oss!

Bli förmånskund

Få tid för det goda i livet!

På Länsförsäkringar gör vi livet enklare. Samla allt för ditt boende hos oss så blir du Förmånskund- och får tid över till annat. Vi hjälper dig med helhetslösning inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. 

 


Aktuella erbjudanden

Förmånligt erbjudande på vattenfelsbrytare

Det absolut bästa sättet att skydda sig mot vattenskador är att installera en vattenfelsbrytare. Eftersom vi prioriterar skadeförebyggande insatser har vi tagit fram ett erbjudande till dig som har din villa försäkrad hos oss. Du som har din villa försäkrad hos oss får nu köpa en vattenfelsbrytare för 1 900 kr
(ordinarie pris är 2 900 kr).

Larmpaket för din bostad

Ett brand- och inbrottslarm minskar risken för inbrott och brand. Dessutom sänker det priset på din försäkring. Larmet ansluter din villa, lägenhet eller fritidshus direkt till vår larmcentral, som övervakar ditt hem året runt under dygnets alla timmar. Nu kan du köpa larmets grundpaketet för 2 995 kronor. 


Vi skänker 100 kronor till Friends för varje nytecknat Ungdomskort

Hjälp oss i kampen mot mobbning. För varje sålt ungdomskort skänker vi 100 kronor till Friends som hjälper oss att göra skolorna i Kalmar län tryggare. 

Flytta med oss och få tre månader räntefritt bolån!

Bostad, bolån och boendeförsäkring. Hos oss hittar du allt.

hus bolånerbjudande

Vi erbjuder dig tre månader räntefritt bolån och tre månader boendeförsäkring utan kostnad när du köper och säljer din bostad hos oss. 

Välkommen att bli en av Sveriges mest nöjda kunder du också!