Bankrådgivare Lantbruk

Har du kunskap om lantbruks- och skogsnäring? Är du intresserad av att utveckla och skapa affärer? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som Bankrådgivare Lantbruk hos Länsförsäkringar Jönköping. Tjänsten är på heltid, med tillträde snarast eller enligt ök.

Som Bankrådgivare Lantbruk arbetar du gentemot våra lantbrukskunder i alla förekommande banktjänster men med fokus på krediter och sparande. Arbetet innebär att vårda, kartlägga behov och erbjuda rätt tjänster och produkter till våra lantbrukskunder i Jönköping med omnejd. En viktig del är också att utveckla affären genom aktiv nykundsbearbetning. Du arbetar mot tydliga mål och budget och rapporterar till Försäljningschef Bank & Liv, Företag & Lantbruk. Du kommer att sitta tillsammans med medarbetarna på huvudkontoret i Jönköping medan kollegor i samma roll även är placerade på övriga kontor i länet.

Erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som Bankrådgivare inom lantbrukssektorn men erfarenhet från privat- eller företagssidan kan också vara aktuellt. Finns du som har eftergymnasial utbildning inom lantbruk eller skog (exempelvis till agronom, jägmästare, skogmästare etc) och som har viljan och drivet att utvecklas i en sådan här roll kan det också vara intressant. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har ett stort intresse för att utveckla och skapa affärer, fallenhet för ekonomi och kännedom kring lantbruksverksamhet. Du har goda generella datakunskaper och en förmåga att sätta dig in i nya system och tekniska lösningar såsom mobila lösningar inom banken. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav medan kunskap i engelska framförallt i tal är meriterande.

Vem är du?
För att lyckas väl i rollen krävs att du tycker om att arbeta med och gentemot människor och har ett naturligt och förtroendeingivande sätt som ger kunderna trygghet. Du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar för kunden. Vidare är du duktig på att driva dina egna processer framåt och strukturerar och tar ansvar för din uppgift. Som person är du trygg, stabil och har en förmåga att se relationer i sitt rätta sammanhang och förhåller dig på ett sätt som är anpassat efter situationen.

Låter det intressant?
Välkommen att söka tjänsten på www.rekryteringshuset.se.

Frågor?
Vänligen kontakta Petra Lindomborg, Rekryteringskonsult på 0727-164381. Facklig kontaktperson är Gabrielle Davidsson som nås på telefon: 0370-34 43 21.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt ök.
Löneform: Enligt avtal
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Jönköping
Ref. nr: 2017/8
Kontakt: Petra Lindomborg 0727-16 43 81
Facklig företrädare: Gabrielle Davidsson 0370-34 43 21
Sista ansökningsdag: 2017-04-03

Ansök

Om Länsförsäkringar
Länsförsäkringar Jönköping startade 1839 och är idag ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Huvudkontoret ligger i Jönköping och bolaget har ca 220 anställda. Länsförsäkringar Jönköping erbjuder idag helhetslösningar inom bank- och försäkringsområdet. Organisationen är indelad i två affärsområden: Privat samt Företag & Lantbruk. Som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna våra kunders behov och villkor. Den personliga relationen till våra kunder är extra viktig, eftersom vi ägs av våra kunder.