Bankrådgivare privat Jönköping Öster

Är du en erfaren bankrådgivare som motiveras av att skapa nöjda kunder tillsammans med andra? Vill du vara delaktig i att utveckla ett kontor placerat vid Munksjön i en expansiv del av Jönköping? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som bankrådgivare privat på Länsförsäkringars kontor på Öster.

Länsförsäkringars kontor på Öster öppnades för cirka 3 år sedan och har på kort tid etablerat sig väl på marknaden. Vi är idag fyra medarbetare som tillsammans arbetar med rådgivning och service gentemot privatkunder inom både bank och försäkring. Vi söker nu en bankrådgivare på heltid för tillträde snarast eller efter ök.

Arbetsuppgifter
Som bankrådgivare hos Länsförsäkringar arbetar du med att erbjuda helheten inom Länsförsäkringars erbjudande till privatkunder – spara, låna, betala samt försäkring. Du arbetar främst med bokade kundmöten som du dels själv bokar in men också med hjälp via vårt kundcenter. Du deltar också på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings visningar enligt upprättat schema för att marknadsföra Länsförsäkringar och tillsammans med mäklarna gemensamt attrahera nya kunder till bolaget. Du arbetar enligt uppsatta mål på gruppnivå och även vissa individuella mål. Du bidrar aktivt till kontorets trivsel och framgång och har begreppet ”helhetskund” för ögonen i samtliga kundmöten. Du är heller inte främmande för att ta en aktiv roll bland kollegorna i den dagliga driften av kontoret. Vår vision är att leverera marknadens mest uppskattade kundmöten. Därför arbetar vi aktivt för att utveckla de kontaktvägar och öppettider som krävs för att möta kundernas förväntningar på hög tillgänglighet och personlig service.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team samt med försäljning och service på det mindre kontoret. Du arbetar som bankrådgivare idag och har flera års erfarenhet av rollen. Gymnasium eller högskola med inriktning mot ekonomi är meriterande men inget krav. Vi önskar att du har Swedsec-licens.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att du är en genuin teamspelare samt en serviceinriktad, ansvarsfull och trygg person. Du är duktig på att planera, organisera och prioritera ditt arbete tillsammans med andra utifrån förutsättningarna i en bransch i stark utveckling. Du har en förmåga att kombinera en säljande framtoning med hög administrativ kvalité i ditt arbete. Du drivs både av att nå dina individuella mål, men framförallt gruppens mål och du lägger ner tid, energi och engagemang för att få helnöjda kunder. Rollen kräver även att du har en god datavana samt förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Frågor och ansökan
Välkommen att söka tjänsten via www.rekryteringshuset.se. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Petra Lindomborg på telefon 0727-16 43 81. Facklig kontaktperson är Karin Skarland som nås på telefon 036-19 91 17.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt ök.
Löneform: Enligt avtal.
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Jönköping
Ref. nr. 2017/7
Sista ansökningsdag: 2017-03-29

Ansök

Om Länsförsäkringar
Länsförsäkringar Jönköping startade 1839 och är idag ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Huvudkontoret ligger i Jönköping och bolaget har ca 220 anställda. Länsförsäkringar Jönköping erbjuder idag helhetslösningar inom bank- och försäkringsområdet. Organisationen är indelad i två affärsområden: Privat samt Företag & Lantbruk. Som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna våra kunders behov och villkor. Den personliga relationen till våra kunder är extra viktig, eftersom vi ägs av våra kunder.