Skadereglerare byggskador

Har du en utpräglad känsla för kundservice? Trivs du med att hjälpa andra? Då kan du vara den person vi söker till en tjänst som skadereglerare byggskador till Länsförsäkringar Jönköping.

Arbetsuppgifter
Som skadereglerare på enheten byggskador arbetar du med att hjälpa och serva kunderna genom att reglera skador hos såväl privat- som företagskunder och lantbrukskunder.

Du ingår i en grupp på sex skadereglerare som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande samt en smidig och ansvarsfull skadereglering. I teamet handläggs alla typer av byggskador från mindre vattenskador till större bränder. Du arbetar med att ta emot kundens anmälan och därefter aktivt driva ärendet framåt. Utöver kundkontakter har du även dagliga kontakter med exempelvis kollegor som kan vara involverade i ärendet och externa parter som till exempel Länsförsäkringars förtroendeentreprenörer. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Jönköping och arbetet sker i huvudsak via telefon. Besök på skadeplats kan även bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med utåtriktade kontakter i en kundfokuserad verksamhet. Du drivs av att serva och hjälpa kunderna med att lösa deras problem. Du har en byggteknisk utbildning (gymnasium eller högskola) och erfarenhet från praktisk byggnation samt ledande/samordnande roll inom byggbranschen. Kunskap och erfarenhet av försäkringar eller skadereglering kan vara meriterande, men inget krav. För att fungera i rollen behöver du vara en van datoranvändare och en god administratör, samt uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi ser att du är driven och positiv, samtidigt som du är en kommunikativ och ansvarsfull person med en god förmåga att förhandla och samarbeta. Du har även en god förmåga att läsa och hantera villkorstext samt på ett tydligt sätt förklara hur du på bästa sätt kan hjälpa kunderna. Då du arbetar med flera ärenden parallellt är det även viktigt att du kan växla mellan olika arbetsuppgifter samt att du har lätt för att fatta
snabba och genomtänkta beslut. Du trivs med att självständigt ansvara för och driva ditt arbete framåt, samtidigt som du tar en stödjande och aktiv roll i gruppens arbete med kundernas och Länsförsäkringars bästa för ögonen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Välkommen att söka tjänsten via www.rekryteringshuset.se.

Övrigt
Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid, visst jourarbete ingår. Har du frågor är du välkommen att kontakta Petra Lindomborg, Rekryteringskonsult hos RekryteringsHuset på telefon 072-716 43 81.

Facklig kontaktperson är Gustaf Hessel Bjurgren, skadereglerare bygg, som nås på telefon 036-19 90 23.

Sista ansökningsdag är 9 mars. 

Ansök

Om Länsförsäkringar
Länsförsäkringar Jönköping startade 1839 och är idag ett av 23 lokala och självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Huvudkontoret ligger i Jönköping och bolaget har ca 220 anställda. Länsförsäkringar Jönköping erbjuder idag helhetslösningar inom bank- och försäkringsområdet. Organisationen är indelad i två affärsområden: Privat samt Företag & Lantbruk. Som lokalt bolag lägger vi kraft på att lära känna våra kunders behov och villkor. Den personliga relationen till våra kunder är extra viktig, eftersom vi ägs av våra kunder.