Hemförsäkring

Allt du behöver och lite till, om du vill

Med vår hemförsäkring får du ett bra skydd för dina saker och ditt boende. Den hjälper dig om du blir bestulen på något, om du tappar din mobil i golvet eller om du råkar ut för en vattenskada i bostaden som du hyr eller äger.

Vi finns nära dig i din vardag!

När något händer är det viktigt att vi finns nära dig och kan hjälpa dig direkt i den situation du befinner dig i. Vi finns på plats för dig och har lokala skadereglerare i Jämtlands län. Vi finns när och där du behöver oss!

Boende + bil = rabatt
Bil + boende = rabatt

Ju mer du samlar desto mer rabatt får du. Om du har din boende- och bilförsäkring hos oss får du minst 20 % rabatt på din bilförsäkring. Om du dessutom väljer vår bank som din huvudbank och har ett månadssparande hos oss blir du en av våra Guldkunder och får ytterligare rabatt och förmåner.

Bli Guldkund hos oss!
Informationen gäller för Länsförsäkringar Jämtland

Val av hemförsäkring

Så här funkar din hemförsäkring

Hemförsäkringen är grunden för alla våra boendeförsäkringar och ger ett bra ekonomiskt grundskydd för hem och person. Vilken försäkring du ska välja beror i sin tur på hur du bor. Tilläggsförsäkringar är till för dig som vill maximera ditt skydd.

Översikt hemförsäkring

Villaförsäkring

Villaförsäkring

Med Villahemförsäkringen kombinerar du villaförsäkring och hemförsäkring. Den fungerar som en vanlig hemförsäkring, men gäller också för skador på själva huset och tomten det står på.

Bostadsrättsförsäkring

Bostadsrättsförsäkring

Hemförsäkring för dig som äger en bostadsrätt. Vår försäkring ger dig ett bra ekonomiskt skyddsnät. Bostadsrättsförsäkringen ger ett skydd för fast inredning, balkong med mera som du ansvarar för.

Hyresrättsförsäkring

Hyresrättsförsäkring

Hemförsäkring för dig som hyr din bostad. Vår försäkring ger dig ett bra ekonomiskt skyddsnät och reseskydd i hela världen i upp till 45 dagar.

Fritidshusförsäkring

Försäkra ditt lantställe

Fritidshusförsäkringen ger din sommarstuga eller lantställe ett brett skydd för skador, olyckor och stölder på ditt hus/fastighet. 

Gårdsförsäkring

Gårdsförsäkringen vänder sig till dig som har lantbruk eller hästverksamhet i en liten skala. 

Ungdom

Ungdomsförsäkring

När du flyttar hemifrån är det viktigt att du har en hemförsäkring. Det ger dig ett grundskydd för ditt hem och dina saker.


Är du redan kund?

Logga in för att se dina försäkringar

När du loggar in på Mina sidor får du en överblick över dina aktuella försäkringar. Du kan också enkelt hantera din ekonomi med full tillgång till alla dina banktjänster.

Mer om att vara kund hos oss

Anmäl skada

Otur kan drabba vem som helst. Har du råkat ut för skada eller drabbats av inbrott kan du anmäla det direkt på sajten. 

Mer om skadeanmälan