Erbjudanden

Bli kund hos oss

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller att du och din familj är rätt försäkrade.

Kontakta oss

Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dig och dina behov.

 • Prisbelönt internetbank och mobilapp
 • Vi är kundägda
 • Samla mer så får du rabatt
Informationen gäller för Länsförsäkringar Gävleborg

Helkund

Att vara Helkund hos Länsförsäkringar Gävleborg innebär att du har samlat dina försäkringar och bankaffärer hos oss. Ett klokt val som gör din tillvaro både enklare och mer lönsam. 

För att ta del av vår helkundsrabatt behöver du som ett grundvillkor ha ditt boende försäkrat hos oss, exempelvis hemförsäkringen.

Du får 20 procent rabatt

Om du har

 • Boendeförsäkring
 • Bilförsäkring***
 • Ett aktivt lönekonto med ett aktivt kort*
 • Ett aktivt sparande** om minst 500 kronor per månad och hushåll eller har minst 200 000 kronor i redan sparat kapital.

Du får 10 procent rabatt

Om du har

 • Boendeförsäkring samt två av följande:
  • Bilförsäkring***
  • Ett aktivt lönekonto* med kort.
  • Ett aktivt sparande** om minst 500 kronor per månad och hushåll eller har minst 200 000 kronor i redan sparat kapital.

Du får 5 procent rabatt

Om du har

 • Boendeförsäkring samt en av följande:
  • Bilförsäkring***
  • Ett aktivt lönekonto* med kort.
  • Ett aktivt sparande** om minst 500 kronor per månad och hushåll eller har minst 200 000 kronor i redan sparat kapital.

 

* Med ett aktivt lönekonto och ett aktivt kort menar vi att de måste vara gällande och att det ska ha skett minst en transaktion de senaste 60 dagarna.

** Alla former av sparkapital räknas in, exempelvis fondsparande, fasträntekonto, sparkonto, aktiedepå, ISK, IPS eller privata pensions- och kapitalförsäkringar. Vid månatligt sparande måste överföringen komma från ett konto i Länsförsäkringar Bank.

*** På din fordonsförsäkring räknas rabatten efter att den fasta grundpremien (100–500 kr beroende på fordon) och trafikpremieskatten (för närvarande 32 %) har dragits av.

Samtliga rabatter dras från respektive försäkring vid huvudförfallodagen.

   

Rabattkombinationer och varianter

Boende + Personbil + Bank + Liv/Spara

20% rabatt
Boende + Personbil + Bank 10% rabatt
Boende + Personbil + Liv/Spara 10% rabatt
Boende + Liv/Spara + Bank 10% rabatt
Boende + Personbil 5% rabatt
Boende + Bank 5% rabatt
Boende + Liv/Spara 5% rabatt

Aktuella erbjudanden

Rabatt på din bilförsäkring om du köper den online

I dagsläget erbjuder vi våra kunder 10 procent rabatt på din bilförsäkring första året om du tecknar den själv online via vår webbplats. Du kan se rabatten som en gör-det-själv-premie, och det är ett sätt för oss att hjälpa dig att hålla nere kostnaderna.

Vi ger dig rabatt om du tar hand om din båt.

Tillsammans med flera båtklubbar i länet hjälps vi åt för att minska stölder och andra skador. Är du medlem i någon av dessa klubbar är du berättigad till 15 procent i rabatt på din båtförsäkring. 

Erbjudande Studentpaketet

Studentpaketet – en anpassning till ditt studiemedel

Länsförsäkringar Gävleborg erbjuder ett förmånligt studentpaket för 49 kr/månad som innehåller både bank och försäkring. I paketet ingår ett privatkonto med bankkort samt Internet- och telefonbank, en hemförsäkring och en olycksfallsförsäkring. Självklart ingår även vår app. Paketet gäller dig som studerar på heltid vid Högskolan i Gävle och bor i Gävleborgs län.

Köp bil och få försäkring

Om du köper din bil hos en bilhandlare, bjuder vi på en 3 månaders prova-på-försäkring. Vi har tagit fram ett färdigt försäkringspaket som ger ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter.
 

Hemlarm

Du får en av marknadens högsta rabatt på ett hemlarm som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador och med konstant uppkoppling mot en larmcentral som agerar inom 30 sekunder om något händer. Vårt erbjudande till dig som kund hos Länsförsäkringar Gävleborg innebär att du får rabatt vid installation av larm och reducerad självrisk på din hemförsäkring om skadan inträffar.

Försäkringen för dig som väntar barn

Trygghet under graviditeten

Vi har lyssnat på våra kunder och tagit fram en gravidförsäkring som ger ett bättre skydd för både barnet och den gravida. Försäkringen täcker många diagnoser och ger i många fall en högre ersättning.

Gravidförsäkringen finns i två varianter. En gratis basförsäkring som ger ett olycksfallsskydd och en Gravidförsäkring Plus som ger ett mer omfattande skydd för den gravida och barn.